Press "Enter" to skip to content

In De Media

Column: Preken voor 146 euro: een arbeider is zijn loon waard, toch?

Wat is nou leuker dan om als voorganger de bijbel in te duiken en je ontdekkingen te delen met een groep mensen in de kerk? Hoe heerlijk is het om achter je laptop te zitten en je openbaringen op papier te zetten? Het is toch fantastisch om het samen over de wonderlijke teksten uit die eeuwenoude verhalen te hebben? Als predikant sta je voor de uitdaging om een inspirerende preek te schrijven. Het kan wel eens voorkomen dat je gevraagd wordt om bij een kerk als gastpredikant voor te gaan. Als je geluk hebt dan kan je je vetpot spekken met het door de PKN vastgestelde bedrag van 146 euro, exclusief reiskosten.
https://cvandaag.nl/premium/97132-preken-voor-146-euro-een-arbeider-is-zijn-loon-waard-toch

Almere DEZE WEEK start podcast ‘De Campus Almere’ met studenten

Almere DEZE WEEK start podcast 'De Campus Almere' met studenten

https://www.almeredezeweek.nl/article/details/almere-deze-week-start-podcast-de-campus-almere-met-studenten

ALMERE – Studenten van Windesheim en het Almeerse MBO zijn een podcast begonnen bij Almere DEZE WEEK. In de podcast ‘De Campus’ gaan zij met elkaar in gesprek over wat hen bezighoudt in Almere. In de eerste aflevering bespreken de studenten wat ‘eenzaamheid’ in deze coronatijd voor hen betekent. Ze komen ook met adviezen en tips.

Eline de Ruiter (20), studente Pabo, Sandra Jongerden (19), studente communicatie, Jelle van Willigenburg (20), koksopleiding en Tim Wildeman (28), theologie, komen in deze eerste uitzending aan het woord.

Tim Wildeman raakt geïnspireerd door stilte

Tim Wildeman is een christen. Een jonge christen. Hij hoort het woord van God letterlijk. Soms als een fluistering in zijn oor, soms tijdens een boswandeling. Hoe kan een jonge jongen al zó overtuigd zijn van het bestaan van een Almachtige en…. maakt het hem gelukkig? Dat blijkt geen ABC’tje. Luister naar deze aflevering in de podcastserie Luister Je Gelukkig.

Nieuwe aanwinst voor ChristenUnie

Tim Wildeman.jpeg

https://almere.christenunie.nl/k/n5994/news/view/1263985/165846/nieuwe-aanwinst-voor-christenunie.html

De ChristenUnie is blij met de komst van Tim Wildeman als fractiesecretaris. Tim gaat ook ondersteunen bij het beheer van de website en ons social media kanalen. Leer hier verder om nader kennis te maken met Tim.

[‘endzjin] S.V.E.I.A. is een ‘local hero’

is een ‘local hero’

https://almeredezeweek.nl/article/details/is-een-lsquo-local-hero-rsquo

ALMERE STAD – De Almeerse studentenvereniging [‘endzjin] is afgelopen februari benoemd tot ‘local hero’ van het jaar 2018. Drie leden van de vereniging, Kim Salomé, Jasmijn Schemmekes en Tim Wildeman, spreken hier vol trots over: “we zijn heel erg blij dat we de award gewonnen hebben in hetzelfde jaar als ons vierde lustrum. Dat maakt het extra speciaal.”

Nieuwe studenten ontdekken Almere

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/163301/nieuwe-studenten-ontdekken-almere

De introductieweek van studenten in Almere is begonnen. Een week lang leren de nieuwe studenten van de hogescholen de stad kennen. Volgens Yari Leferink, voorzitter van de introductiecommissie, worden er ongeveer 150 studenten verwacht bij de kennismaking.

Studentenvereniging Endzjin viert vierde lustrum

Studentenvereniging Endzjin viert vierde lustrum

https://almeredezeweek.nl/article/details/studentenvereniging-endzjin-viert-vierde-lustrum

ALMERE – Studentenvereniging [‘endzjin] bestaat deze maand 20 jaar. Dit wordt gevierd met tal van activiteiten. Almere DEZE WEEK dook het studentenleven in en ging op bezoek bij de sociëteit van Endzjin in de Rentmeesterstraat.

‘Afterparty’ houdt jongeren bij de kerk

‘Jongeren die anders niet gezien worden, worden hier wel gezien’, zeggen ze bij The Afterparty in Almere.  (Rufus de Vries)

https://www.nd.nl/geloof/geloof/585978/-afterparty-houdt-jongeren-bij-de-kerk

Gereformeerd-vrijgemaakte jongeren in Almere organiseren maandelijks een afterparty in de kerk. ‘Ik zocht een plek waar ik vragen kan stellen zonder dat er meteen antwoorden zouden komen.’ Vrijgemaakt-gereformeerde jongeren in Almere organiseren maandelijks een ‘afterparty’ in de kerk. ‘Ik zocht een plek waar ik vragen kan stellen zonder dat er meteen antwoorden zouden komen.’

Volg me op Social Media
Hoi mijn naam is Tim Wildeman en mij kan je bereiken via: timwildeman@hotmail.com 0612563692