Press "Enter" to skip to content

Tim Wildeman

Ik ben altijd in de weer. Iedere kans die ik krijg om mijn passie ten uitvoer te brengen grijp ik met beide handen aan. Ik ben iemand die meedenkt, meepraat en graag bezig is. Stilzitten is niet mijn ding.

Ik heb een HBO theologie aan Windesheim Zwolle gesturdeed. Waarom? Heel simpel, ik ben graag met (mijn) geloof bezig en vind het leuk om over levensvragen te hebben. Ik bied graag troost en perspectief en wil graag laten zien hoe mooi de bijbel is.

Verder heb ik jaren jongerenwerk gedaan. Zo heb ik de Alpha Cursus meerdere jaren gegeven, ben ik mentor geweest en heb een jongensclub geleid. Ook heb ik een jeugdavonden met een aantal maten georganiseerd genaamd The Afterparty, waar we  innovatieve en veelzijdige bijeenkomsten organiseerden waar ik ook regelmatig mocht voorgaan.

Ook ben ik buiten het geloofsleven actief in de samenleving en het studentenleven. Zo heb ik een bestuursjaar gedaan bij mijn studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A. waar ik de manager PR was. Tijdens dit jaar heb ik meerdere politieke debatten geleid, was ik verantwoordelijk voor de externe relaties, hier en daar wat geld in het laatje gebracht, heb ik erg veel goodies weggegeven en heb ik vooral erg veel geleerd en ontzettend veel genoten.

Daarnaast ben ik een jaar bestuurslid geweest van Stichting Introductie Almere. De introductieweek is helaas door corona niet doorgegaan. Wel ben ik driejaar mee geweest al “papa” van een groep waar ik de groep nieuwe eerste jaars op sleeptouw mocht nemen.  

Sinds het voorjaar van 2020 schrijf ik blogs en maak ik podcasts, genaamd de #Omarm Podcast. Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam als jeugdwerker bij de Protestantse Gemeente Leiderdorp. Verder schrijf ik blogs en preek ik bij kerkdiensten en jeugddiensten. 

Ooh ja, ik ben geboren in Almere, heb een seizoenkaart voor de plaatselijke Eredivisionist, kom uit het bouwjaar 1992 en ben getrouwd met Nicole.

Volg me op Social Media

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi mijn naam is Tim Wildeman en mij kan je bereiken via: timwildeman@hotmail.com 0612563692