Press "Enter" to skip to content

Tim Wildeman

Ik ben altijd in de weer. Iedere kans die ik krijg om mijn passie ten uitvoer te brengen grijp ik met beide handen aan. Ik ben iemand die meedenkt, meepraat en graag bezig is. Stilzitten is niet mijn ding.

Ik studeer Godsdienst Pastoraal Werk, makkelijk: HBO theologie. Waarom? Heel simpel, ik ben graag met (mijn) geloof bezig en vind het leuk om over levensvragen te hebben. Ik bied graag troost en perspectief en wil graag laten zien hoe mooi de bijbel is.

Verder heb ik jaren jongerenwerk gedaan. Zo heb ik de Alpha Cursus meerdere jaren gegeven, ben ik mentor geweest en heb een jongensclub geleid. Ook heb ik een jongerenplatform opgezet genaamd The Afterparty, waar ik innovatieve en veelzijdige jongerenavonden organiseerde waar ik ook regelmatig preekte.

Ook ben ik buiten het geloofsleven actief in de samenleving en het studentenleven. Zo heb ik een bestuursjaar gedaan bij mijn studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A. waar ik de manager PR was. Tijdens dit jaar heb ik meerdere politieke debatten geleid, was ik verantwoordelijk voor de externe relaties, hier en daar wat geld in het laatje gebracht, heb ik erg veel goodies weggegeven en heb ik vooral erg veel geleerd en ontzettend veel genoten.

Ooh ja, ik ben geboren in Almere, kom uit het bouwjaar 1992 en heb een fantastische vriendin.

Volg me op Social Media

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi mijn naam is Tim Wildeman en mij kan je bereiken via: timwildeman@hotmail.com 0612563692