Press "Enter" to skip to content

In Jouw Kerk?

Zoekt u in uw kerk iemand die de jeugd kan toespreken tijdens een jeugddienst, weekend weg of tijdens een geloofsonderwijs avond? Of wilt u in uw kerk podcasts maken en daar een workshop over? Dan bent u hier aan juiste adres!

 1. Normale boeking:
  – Kerkdienst
  – Jeugddienst
  – Jeugdgroep
  – etc.
 2. Workshop podcast
  Een interactieve workshop waarbij ik alle ins en outs vertel over podcasts en inspiratie biedt om een serie te maken. In deze workshop wil ik kerken en christenen uitdagen om zich te profileren via podcasts en podcasts te gebruiken als instrument voor geloofstoerusting en relaties.

Voor meer informatie mail dan naar: timwildeman@hotmail.com of bel naar 06-12563692.

Reviews

Ik ben 22 jaar oud en ik luister al jaren naar verschillende podcasts, ik heb altijd al geflirt met het idee mijzelf ook te laten horen via een media vorm, ik denk veel te zeggen te hebben. Door mijn onzekerheden leek dit altijd een brug te ver, totdat mijn opleiding een workshop van Tim Wildeman aanbood over de inzetbaarheid en technische kanten van alles Podcast. Dit heeft de drempel voor mij weggenomen en de inspiratie is toegeslagen. Het lijkt nu haalbaar, het voelt nu dichtbij en ik heb er ontzettend veel zin in! wees wel gewaarschuwd, na deze workshop kan je niet meer schuilen achter ‘ik kan het niet’ of ‘ik weet niet hoe het moet’. Maar zelfs zonder specifieke ambities zou het een geweldige ervaring zijn met een inspirerende verteller !
Jorrit van Olffen – Student 1e jaar HBO Theologie

Ik vond de workshop van Tim erg leerzaam! Hij geeft goede praktische tips over bijvoorbeeld hoe je zorgt voor goede geluidskwaliteit en welke hulpmiddelen je kunt gebruiken om een goede podcast te maken. Ook vind ik de duidelijke opbouw en structuur van de workshop erg fijn. Ik heb er veel van geleerd, het is een aanrader! 
Nynke van der Lei – Student 3e jaar HBO Theologie

Preken

Tijdens jeugddiensten probeer ik creatief te zijn en de jongeren in de kerkzaal mee te laten doen. Dit kan door een Kahoot, Mentimeter of ze gewoon op de persoon af dingen vragen. Ook mogen de jongeren mij alles vragen en zal ik open eerlijk antwoord geven op hun vragen.

Ik bespreek graag onderwerpen die spelen. Tijdens het EK voetbal sprak ik over aanvoerder zijn, over hoe geloofshelden ons nog inspireren en over cancelen.

Diensten met jongeren
Met mijn collega Ds. Margreet Klokke heb ik meerdere diensten met jongeren gedaan. Deze diensten bereiden we samen voor met de jongeren en we geven ze ook taken in de dienst en de voorbereiding ervan. Dit kan ik ook bij jouw kerk met jouw jongeren doen.

Dit op een doordeweekse avond met pizza’s, fris en heel veel energie en creativiteit.

Mijn aandeel in de dienst is te zien vanaf minuut 27:10

Volg me op Social Media
Hoi mijn naam is Tim Wildeman en mij kan je bereiken via: timwildeman@hotmail.com 0612563692