Press "Enter" to skip to content

Wat is #Omarm Podcast

#OMARM voor iedereen die:

  1. Zoekt naar antwoorden op geloofs- en levensvragen
  2. Verlangd naar saamhorigheid en verbinding
  3. Behoefte heeft aan toegankelijke Bijbelse diepgang
  4. Op zoek is naar inspiratie, bemoediging en vermaak.
  5. Zijn leegtes wil omarmen

Wat ga ik doen in deze podcast? Ik ga geloofs- en levensvragen behandelen. Geïnspireerd door Bijbelse verhalen, zowel de verhalen die iedereen kent als de verhalen waar je nog nooit van gehoord hebt.

Waarom OMARM podcast? Ieder mens heeft een kleine ik. Zo heb ik een kleine Tim in me en die kleine Tim schreeuwt om aandacht en liefde. Helaas heeft kleine Tim te maken met leegtes. Leegtes zijn bijvoorbeeld afwijzingen, teleurstellingen en tegenslagen. Om hier mee om te gaan doen mensen over het algemeen een van de volgende drie dingen. Overleven, verstoppen of bevriezen. Terwijl je je leegtes beter kunt omarmen. De Omarm podcast is een podcast voor iedere kleine ik en iedere kleine jij die beetje liefde en omarming nodig heeft.Volg me op Social Media

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoi mijn naam is Tim Wildeman en mij kan je bereiken via: timwildeman@hotmail.com 0612563692